• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Gonzalo Higuain nu-şi putea alege un meci mai potrivit pentru a marca golul 100 în Serie A TIM. Argentinianul a fost eroul lui Juventus pe San Siro, în victoria cu 2-0 a bianconerilor, în care a reuşit ambele goluri.

Primul dintre ele a fost cel cu numărul 100 în campionatul italian, bornă pentru care i-au fost necesare doar 153 de goluri.

Criticat de multe ori în startul acestui sezon, în special din cauza formei sale fizice, "Pipita" a răspuns cu o prestaţie la superlativ la "Scala fotbalului".

Atacantul de 29 de ani a deschis scorul în minutul 23 al partidei cu AC Milan, cu un şut de la aproximativ 15 metri, după o pasă primită de la Dybala, făcând inutil plonjonul lui Donnarumma.

VIDEO: Primul gol al lui Higuain

Fostul jucător de la Real Madrid şi Napoli a ajuns chiar la cota 101 reuşite în Serie A. În minutul 64, la capătul unei alte acţiuni la care a participat şi Dybala, Higuain a tras cu o precizie de lunetist de la marginea careului, iar mingea a ciupit bara înainte de a intra în plasă pentru 2-0.

VIDEO: Al doilea gol al lui Higuain

Gonzalo Higuain a mai marcat peste 100 de goluri şi în La Liga, astfel că i s-a alăturat lui Zlatan Ibrahimovic, cel care, anterior, era singurul cu cel puţin 100 de goluri în două dintre primele cinci campionate din Europa, în ultimii 20 de ani. Suedezul a atins această bornă în Serie A şi în Ligue 1.

Sud-americanul este la prima "doppietta" în actuala ediţie de campionat şi a ajuns astfel la 6 goluri stagionale.