• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

George Puşcaş a spart gheaţa şi a marcat primul gol al carierei în Serie A TIM, în egalul istoric dintre Benevento şi AC Milan, scor 2-2. Atacantul român, împrumutat la formaţia nou-promovată de la Inter Milano, a fost felicitat de fostul său antrenor de la echipa Primavera a nerazzurrilor, Stefano Vecchi.

Fotbalistul de 21 de ani a înscris golul de 1-1, în startul reprizei a doua a partidei de pe Stadio Ciro Vigorito, şi a contribuit astfel la primul punct din istoria lui Benevento în Serie A. Performanţa lui Puşcaş nu a trecut neobservată.

VIDEO: Golul marcat de Puşcaş

"Văd că nu ţi-ai pierdut obişnuinţa de a marca împotriva Milanului. E frumos să te revăd aşa. Îmi amintesc o doppietta în victoria cu 6-0 din finala Trofeului Cairo şi un hat-trick în campionat, în victoria cu 4-1.

Felicitări pentru primul tău gol în Serie A. Continuă tot aşa!", a scris Vecchi pe contul său de Instagram, alături de un colaj foto în care Puşcaş apare atât în tricoul nerazzurrilor, cât şi în cel al lui Benevento.