• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Moment amuzant în cantonamentul lui Lazio, cu Ştefan Radu în prim-plan.

Fundaşul român a mers să-i ureze bun venit la echipă brazilianului Lucas Leiva, transferat recent de la Liverpool, iar fostul dinamovist a fost urmat de Stefan de Vrij, care l-a "avertizat" pe noul fotbalist al biancocelestilor.

"Stai departe de tipul ăsta, este periculos", i-a spus olandezul lui Leiva, cu zâmbetul pe buze.

Amuzat, sud-americanul a completat: "He's the King!" (Este regele!), moment în care a venit imediat replica lui de Vrij: "Aşa crede el, că e regele".

Ştefan Radu este cel mai vechi jucător din lotul lui Lazio. În luna ianuarie, românul va împlini 10 ani de când evoluează pentru formaţia din capitala Italiei, alături de care a cucerit două Cupe şi o Supercupă.

În această perioadă, jucătorul de 30 de ani a strâns peste 270 de meciuri în toate competiţiile pentru biancocelesti şi a marcat 7 goluri.

Cu toate acestea, Ştefan Radu a refuzat să poarte banderola de căpitan, disponibilă după transferul lui Lucas Biglia la AC Milan.