• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Francesco Totti s-a retras la finalul sezonului trecut şi a pus capăt unei cariere dedicată în întregime unei singure echipe, AS Roma. Deşi a avut numeroase oferte, "Er Pupone" a rămas giallorosso, fără a regreta alegerea făcută.

Totuşi, fostul căpitan al Romei are o părere de rău legată de cariera sa. Faptul că nu a avut şansa de a evolua alături de unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din istoria fotbalului, brazilianul Ronaldo.

"Singurul regret al vieţii mele fotbalistice e că nu am putut juca alături de Ronaldo. Ar fi fost un vis, nu doar pentru mine, dar şi pentru el. L-aş fi făcut să marcheze şi mai multe goluri. Oricum a reuşit multe, dar, probabil, cu mine alături...", a declarat Totti, într-un interviu pentru Corriere della Sera.

Francesco Totti şi Ronaldo au fost adversari în Serie A în două perioade, 1997-2002 şi 2007-2008, când brazilianul a evoluat pentru rivalele Inter Milano şi AC Milan.

Probabil cel mai spectaculos duel între cei doi a fost cel din sezonul 1998/99, de pe Stadio Olimpico. Inter a câştigat cu 5-4, într-un meci în care Totti a înscris un gol, iar Ronaldo a punctat de două ori. Pe lista marcatorilor s-a aflat şi actualul antrenor al Romei, Eusebio Di Francesco.

VIDEO: Rezumat Roma - Inter 4-5