• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

George Puşcaş a marcat al doilea gol stagional pentru Benevento, în Serie B, în meciul pe care echipa din sudul Italiei l-a câştigat cu 4-0 pe teren propriu în faţa Bresciei.

Intrat pe teren în minutul 74, la scorul de 1-0, internaţionalul de tineret a marcat al treilea gol al gazdelor, un sfert de oră mai târziu.

Atacantul de 20 de ani, împrumutat de la Inter Milano, a înscris cu o lovitură de cap, în urma unui corner, al doilea său gol în actuala ediţie de campionat, în care a bifat 6 apariţii, una singura ca titular.

VIDEO: Rezumat Benevento - Brescia 4-0 (golul lui Puşcaş, la minutul 3:20)

"Am marcat la momentul potrivit, după o perioadă dificilă. Muncesc în fiecare zi şi încerc mereu să-l pun în dificultate pe antrenor. Trebuie să continuăm aşa. Sunt sigur că dacă rămânem cu picioarele pe pământ putem realiza lucruri importante", a declarat Puşcaş, la finalul partidei.

Desprinderea reuşită de gazde pe final a fost facilitată şi de faptul că Brescia a evoluat cu doi oameni mai puţin încă din prima repriză, când Sbrissa şi Torregrossa au fost eliminaţi.

După 15 meciuri, Benevento se află pe poziţia a patra a calsamentului din Serie B, cu 27 de puncte, trei mai puţin decât liderul Verona.

Echipa la care evoluează Puşcaş a început sezonul cu o penalizare de un punct. Fără această sancţiune, giallorossii ar fi fost pe 2, loc care asigură promovarea directă.

Precedentul gol reuşit de George Puşcaş a fost cel din meciul cu SPAL, la sfârşitul lunii august, chiar la debutul său în Serie B pentru gruparea nou-promovată.

Internaţionalul de tineret român se află la a doua experienţă în Serie B, după ce, în sezonul trecut, a evoluat tot sub formă de împrumut la Bari, pentru care a înscris 5 goluri în 17 apariţii.

Sursa foto: ottopagine.it