• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Adrian Mutu a împlinit joi, 8 ianuarie, 36 de ani, și a făcut un anunț surprinzător legat de cariera lui fotbalistică. Mutu nu va mai juca fotbal, ca profesionist, după cum afirmă Vali Moraru, realizatorul emisiunii Digi Sport Special.

Acesta a realizat o ediție cu adevărat specială a emisiunii, cu multe moment dedicate carierei fostului internațional român. La un moment dat, producătorii emisiunii au încercat să-l contacteze telefonic pe Mutu, dar acesta a refuzat dialogul în direct, însă a transmis un mesaj.

Colegii mei au reușit să-l prindă la telefon, dar n-a dorit să vorbească, a zis că nu mai vrea să vorbească despre fotbal, pentru că el nu mai este fotbalist. Putem vorbi despre finalul carierei lui Adrian Mutu.

Gata, nu mai vreau să vorbesc despre fotbal, m-am retras din activitate,, a povestit Vali Moraru dialogul dintre fotbalist și producătorii emisiunii sale.

Mutu a jucat ultima oară la Petrolul, de unde a plecat pe 26 septembrie, după ce și-a reziliat contractul cu gruparea ploieșteană. S-a vehiculat că va evolua în India, apoi la Fiorentina.

De-a lungul carierei a jucat la FC Argeș, la Dinamo, la Inter, la Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena și Ajaccio. A strâns 77 de meciuri la echipa națională, pentru care a marcat de 35 de ori. Este, alături de Hagi, deținătorul recordului de goluri pentru prima reprezentativă.