• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Fotbalul românesc a ajuns din nou exemplu negativ peste hotare. Fotografii cu cele mai neregulate tușe trasate pe un teren de joc au făcut înconjurul lumii.

Terenul - localizat în Timiș, ca aparținând echipei FC Jebel II - a fost fotografiat, la începutul actualului sezon, de observatorul Livian Hotico, care de curând a publicat pozele pe contul personal de Facebook. De acolo nu a mai lipsit mult până când au ajuns temă de dezbatere pe site-urile străine.

Hotico era observatorul trimis de AJF Timiș la meciul din categoria Promoție și nu le-a dat voie celor două echipe să joace pe un asemenea teren, cerându-le gazdelor să refacă marcajul în decurs de o oră, lucru care s-a întâmplat, iar partida s-a putut disputa.

Imediat, au început să se facă speculații cu privire la starea în care se afla îngrijitorul terenului, în momentul în care a trasat liniile deloc drepte și, pe alocuri, dublate. Cele mai întâlnite păreri sunt că persoana în cauză ar fi consumat alcool peste măsură, înainte să se apuce de treabă.

Foto teren Timis

Sursa foto: facebook.com/livian.hotico