• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Beer Sheva - FCSB 1-2. Vicecampionii României au câştigat şi în deplasarea cu Hapoel Be’er Sheva şi au maximum de puncte în Grupa G, după prima serie de întâlniri. Invitat la emisiunea Digi Sport Matinal, Țiți Dumitriu a vorbit despre performanța ”roș-albaștrilor” și susținerea finanțatorului Gigi Becali. Apoi, fostul antrenor a vorbit și despre susținerea pe care o are CSA Steaua, echipa Armatei.

Țiți Dumitriu (71 de ani) a apreciat marşul triumfal pe care ”roș-albaștrii” îi au la ora actuală în Europa League și nu exclude varianta să câștige trofeul european. Fostul antrenor al ”roș-albaștrilor” este de părere că pentru aceste rezultate trebuie apreciat și Gigi Becali, patronul echipei, care a susținut finanicar formația încă de când a preluat-o în anul 2003.

”Am spus-o și o s-o spun mereu, în 2003, dacă Gigi Becali nu lua această echipă nu va mai exista. A ajutat foarte mult, a și beneficiat de multe lucruri, dar el a adus mai mult. A ținut în spate tot greul”, a susținut Țiți Dumitriu, invitat în platoul emisiunii Digi Sport Matinal.

Tot aici, fostul antrenor ajuns la vârsta de 71 de ani a apreciat faptul că există susținători și pentru proiectul reprezentanților Armatei, cei care au pus bazele unei noi echipe, CSA Steaua, care de altfel activează la nivelul ligii a patra.

”Belodedici este în Federație, în Comisia Tehnică, este implicat total, este și cu Steaua dinainte și cu Steaua actuală, mi se pare foarte corect să fie așa, cu fotbalul. Dar să nu uităm de implicarea totală a lui Gigi Becali. Îi apreciez pe fani, îi apreciez, vă zic sincer. Sunt, spre exemplu, la Londra susținători ai unor echipe de cartier care nici nu mai știu cine mai joacă la nivel superior. Deci ei merg numai la asemenea meciuri”, a mai recunoscut Țiți Dumitriu.