• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristi Chivu s-a întâlnit cu Gică Hagi și fiul acestuia, Ianis, în Italia. Fostul jucător al celor de la Inter a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare alături de cei doi, iar lângă fotografie a scris un mesaj emoționant.

Chivu l-a elogiat pe Gică Hagi și i-a transmis un mesaj de încurajare fiului acestuia, Ianis, care în prezent este legitimat la Fiorentina.

”Noi, jucătorii români de fotbal, am visat cu toţii să fim ca el! Eroul nostru, model şi, pentru unii dintre noi, prieten! Mulţumesc, Hagi, pentru că ai fost un model de urmat şi o sursă de inspiraţie.

Pasiunea şi cunoştinţele tale despre fotbal depăşesc orice imaginaţie!Ianis, continuă să-ţi urmezi visul şi fii mândru de cine şi ce eşti”, a scris Chivu pe contul său de Instagram.

 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT