• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE 24.08 ORA 15:20 Roberto Carlos a fost condamnat la trei luni de închisoare, acuzat că nu a plătit pensie alimentară pentru unul dintre cei nouă copii pe care îi are. Fostul fotbalist spune că se află în dificultate financiară și nu poate plăti pensia alimentară.

Fostul jucător al Realului îi datorează 15.148 de lire sterline (16.471 euro) fostei sale partenere, Barbara Thurler, care este mamă a doi dintre copiii săi. Fostul fotbalist ajuns acum la vârsta de 44 de ani susține că se află în dificultate financiară și s-a oferit să plătească suma în rate, ofertă care a fost însă respinsă de judecător. Carlos a fost ulterior condamnat la închisoare, iar avocatul lui susține că problema va fi soluționată fără ca el să-și petreacă vreo zi în spatele gratiilor.


Justiţia braziliană a emis un mandat de arestare pe numele fostului mare jucător al lui Real Madrid şi al naţionalei Braziliei, Roberto Carlos, acuzat că nu a plătit pensie alimentară pentru unul dintre cei nouă copii pe care îi are.

Este vorba despre Rebeca, fiica brazilianului născută în Mexic, pentru care triplul câştigător al Ligii Campionilor nu a plătit pensie alimenatră timp de doi ani.

Potrivit presei braziliene, Tribunalul din Sao Paolo a considerat că Roberto Carlos a întârziat prea mult timp să se achite de obligaţii şi a cerut arestarea campionului mondial din 2002.

Fostul fundaş stânga va fi reţinut în momentul în care va reveni în Brazilia, însă dacă acest lucru nu se va întâmpla curând, există posibilitatea emiterii unui mandat internaţional de arestare.

În iulie acest an, Roberto Carlos a devenit tată pentru a noua oară, după ce actuala sa parteneră, Mariana, a născut-o pe Maria, a doua fiică a cuplului.

În vârstă de 44 de ani, brazilianul mai are trei copii cu prima soţie, în timp ce alţi patru s-au născut din patru relaţii diferite.