• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fără echipă în această perioadă, Ciprian Marica nu s-a hotărât încă asupra echipei unde va pleca în această pauză de iarnă. Atacantul de 30 de ani are mai multe oferte, s-a scris la un moment dat că este foarte aproape de Getafe, însă și Steaua insistă pentru transferul vârfului.

Ciprian Marica spune că va alege echipa care îl dorește cel mai mult, într-o postare de pe o rețea de socializare, în care a ținut să le ureze un an cât mai bun prietenilor.

"La mulți ani, dragi prieteni! Vă doresc sănătate, belșug, fericire și 2016 motive să zîmbiți în fiecare zi! Iar celor care mi-au scris insistent le transmit că nu m-am schimbat și nu mă voi schimba, voi alege echipa care mă dorește cel mai mult! În rest, noi să fim sănătoși! La mulți ani minunați!", a scris Marica pe pagina sa de Facebook.

 

La multi ani, dragi prieteni! Va doresc sanatate, belsug, fericire si 2016 motive sa zambiti in fiecare zi! Iar celor...

Posted by Ciprian Marica on 31 Decembrie 2015

Steaua pare să fie în acest moment în pole-position pentru transferul lui Marica. Gigi Becali și fostul atacant al lui Stuttgart s-au întâlnit de Sărbători la Poiana Brașov, unde patronul Stelei a încercat să-l convingă pe Marica de oportunitatea unei reveniri în Liga 1.

11 ani au trecut de când Marica a jucat ultima oară în România, la Dinamo