• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Astăzi a avut loc lansarea noului Rapid, care-i va avea în conducere pe Daniel Pancu, Daniel Niculae și Ovidiu Burcă, iar antrenor va fi Constantin Schumacher. Tehnicianul giuleștenilor a anunțat deja câțiva jucători pe care se va baza în noul proiect. Printre aceștia se numără Nico și Pancu, dar și un fost jucător al FCSB, Doru Bratu.

”Îi veți vedea în teren și pe Nico și Pancu, chiar dacă ei deja s-a prezentat cu funcțiile pe care le vor avea în conducere. Toți cei care țin cu Rapid să vina la stadion, prin ei vom încerca să renaștem!”, a declarat Constantin Schumacher, la conferința de prezentare a noului Rapid.

Schumacher a fost însă contrazis de Pancu în ceea ce privește revenirea sa pe gazon. ”Mai mult Nico va juca, pe el te bazezi, lasa-mă pe mine”, dar tehnicianul giuleștenilor a replicat, în glumă ”Nu depinde de tine, eu decid”.

În afara celor doi, antrenorul Rapidului a anunțat un alt jucător care face parte din lotul echipei sale, care va evolua în Liga a 4-a. Este vorba despre fostul jucător al FCSB, Doru Bratu. Acesta a evoluat la roș-albaștri pe când echipa era pregătită de Laurențiu Reghecampf. 3 meciuri are Bratu în tricoul roș-albaștrilor.

În altă ordine de idei, AMFB a anunțat ieri componența ligii a 4-a, din care mai fac parte pe lângă Rapid, echipei precum CSA Steaua, CS FC Dinamo, Sportul Studențesc sau Progresul. Conform informațiilor Digi Sport, cei de la Steaua și Rapid vor să dispute meciurile directe pe Arena Națională.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT