• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

CSA Steaua are parte de un start de campionat foarte bun în Liga 4. Cristian Petrea, comandantul clubului Armatei, susține că echipa va ajunge să evolueze în cel mai important eșalon în cel mai scurt timp, mai ales că până atunci vrea să rezolve și problema palmaresului, pentru care există niște procese pe rol.

Petrea a ținut să precizeze că proiectul CSA Steaua este bine pus la punct și că nu se va pune problema niciunei colaborări cu actuala grupare din Liga 1. 

”Nu e nimic adevărat. Eu, personal, nu am discutat niciodată cu Gigi Becali. Noi nu vom deveni pepiniera nimănui, noi vrem să dezvoltăm proiectul nostru. Este un proiect pe patru ani, în patru ani ne propunem să ajungem în Liga 1.

Vom beneficia şi de o infrastructură sportivă extraordinară, la standard UEFA pentru că în următorea perioadă stadionul central va fi predat Companiei Naţionale de Investiţii pentru proiectul EURO 2020. Sperăm să ne îndeplinim obiectivele până atunci şi să avem echipă în Liga 1”, a spus Petrea, într-un interviu acordat pentru prosport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Oficialul celor de la CSA a spus că știe cum va arăta Ghencea, după ce va fi reconstruit, dar nu a putut oferi prea multe detalii.

”Eu ştiu... Există la nivelul CNI machete... A  fost prezentat studiul de prefezabiltiate, am optat şi am propus MApN un proiect din cele trei propuse. Au fost discuţii la nivelul directorilor din Compania Naţională de Investiţii, urmează ca dumnealor, pe baza opţiunii noastre, să facă studiul de fezabilitate.

A fost proiectat cu 30.000 de locuri, în oricare dintre cele trei variante”, a mai spus Petrea.

Chiar dacă au câștigat marca în instanță, cei de la CSA Steaua nu au notificat până acum UEFA și FIFA privind situația juridică a Stelei.

”Avem acum o serie de procese pe care trebuie să ne concentrăm foarte bine. Trebuie să le câştigăm şi apoi vom aborda şi celelalte lucruri. Sunt nişte paşi fireşti pe care trebuie să-i parcurgem. Ceea ce vreau să spun este că nu vom renunţa niciodată şi nu am renunţat vreodată la palmares, vom demonstra că palmaresul n-a fost cedat vreodată.

Cel puţin până în 2003... Există nişte paşi... Pot să le transmit fanilor să aibă încredere în noi că brandul Steaua aparţine CSA Steaua şi lucrul acesta, poate puţin mai târziu, va ieşi la iveală şi îl vom demonstra”, a mai spus Petrea.