• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Universitatea Cluj nici nu se gândește să rateze promovarea în liga a doua, dar ardelenii au făcut primul pas greșit în această ediție de campionat: 0-2 cu Unirea Tășnad, în deplasare.

A fost prima înfrângere pentru clujeni după un an și trei luni: în iunie 2016, Universitatea a cedat cu 1-3 în fața celor de la Unirea Tărlungeni, în Liga 2.

Cu 4 puncte, Universitatea este pe locul 9 în Liga 3, dar are un meci în minus.

"Noi ar fi trebuit să dăm două-trei goluri și să închidem meciul. Una peste alta, nu căutăm nici o scuză și sper ca suporterii să digere acest insucces inexplicabil și dureros. Indiferent de situație, ei trebuie să rămână alături de echipă, așa cum au fost mereu", a spus Marius Popescu, antrenorul Universității Cluj.

În echipa Universității au evoluat mai multe nume cunoscute, precum Goga, Florescu, Giurgiu (căpitan), Lemnaru sau Cordoș.

U Cluj a evoluat în formula: Dinu (19, Albuț) - Takacs (83, Lemnaru), Ionescu, Cordoș, Manu - Giurgiu (C), Florescu (60, Ursu) - Micaș, Goga, Lemac (19, Moldoveanu) - Hațiegan.

Victorii pentru Petrolul și Oțelul

Dacă Universitatea a început mai puțin bine, Petrolul merge excelent tot în liga a treia: prahovenii au victorii pe linie în campionat, după ce au trecut și de CS Tunari, 1-0.

Lider este și Oțelul Galați, cu 10 puncte după 4 etape. Repartizată în prima serie, Oțelul a învins-o în ultima etapă pe Bucovina Rădăuți, scor 2-0.

Foto: fcuniversitateacluj.ro