• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Petrolul e lider în liga a treia, cu două puncte avans față de Alexandria, însă prahovenii au rămas fără antrenor. Octavian Grigore a luat o decizie surprinzătoare, iar conducerea Petrolului a ținut să lămurească lucrurile.

"Tavi Grigore rămâne alături de noi! Am plecat la drum împreună şi vom continua împreună! El va face, practic, un pas în faţă, va ocupa un post în conducerea clubului şi, alături de partenerul nostru, Veolia, vom duce mai departe proiectele pe care le-am început aici.

Îi mulţumim pentru toată munca depusă ca antrenor, într-o perioadă în care prea puţini ar fi avut curajul să se înhame la un asemenea proiect, şi suntem convinşi că, prin experienţa sa, Tavi va ajuta Petrolul la fel de mult şi din noua postură", a spus Cristi Vlad, președintele prahovenilor.

Petrolul va avea antrenor cât de curând, iar ploieștenii își propun să se și întărească serios, pentru a promova fără emoții în Liga 2.

"Cât de curând vom decide numele noului antrenor. Sunt discuţii cu mai mulţi tehnicieni, iar cel care va prelua echipa trebuie să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul propus pentru acest sezon, anume promovarea în eşalonul superior.

De asemenea, vom căuta, în această pauză, să întărim lotul cu jucători de valoare, cu care să începem să pregătim, încă de pe acum, strategia pentru sezonul următor", a mai afirmat Cristi Vlad.

Sursa: fcpetrolul.ro