• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Arena Națională e închisă de la jumătatea lunii octombrie, după tragedia din clubul Colectiv, lipsind avizul ISU. Un aviz care nu poate fi obținut, din cauze tehnice, acoperișul retractabil al celui mai mare stadion din țară nefiind omologat împotriva incendiilor. Primăria a solicitat un aviz pentru activități sportive cu acoperișul strâns.

Consilierul primarului general al Capitalei pe probleme de dezvoltare și investiții, Victor Picu, a explicat vineri, într-o conferință de presă, că s-a solicitat un aviz special: "Am făcut o solicitare la ISU să vedem dacă putem face activităţi sportive dacă retractăm acoperişul."

Primarul general interimar, Răzvan Sava, a spus că, în prezent, singura soluţie care pare rezonabilă este ca toate activităţile să se desfăşoare cu acoperişul strâns, iar dacă nici aşa nu va fi obţinut avizul ISU, va trebui demontat acoperişul retractabil. "Acest lucru înseamnă că trebuie să cheltuim bani publici pentru a repara o prostie făcută de fosta administraţie.", a precizat Sava.