• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Sâmbăta viitoare, Liga a 4-a, competiția pe București, va aduce față în față două echipe, AFC Rapid și Academia Rapid, care susțin aceeași cauză. Fiecare dintre cele două entități susține faptul că este continuatoarea echipei cu trei titluri de campioană în Liga 1

Situația hilară l-a pus într-o mare încurcătură și pe Daniel Pancu. Deși este director sportiv, dar și jucător activ la Academia Rapid, lui ”Pancone” îi vine greu să evolueze contra unui alt Rapid.

”Este foarte multă energie dusă în altă parte. Sâmbăta viitoare e AFC Rapid cu Academia Rapid. Normal, am spus că nu am cum să joc un meci împotriva Rapidului și, după aceea, m-am gândit mai bine că asta ar însemna că nu recunosc echipa la care joc acum, proiectul în care sunt implicat”, a spus Pancu, la Digi Sport.

Fotbalistul, în vârstă de 40 de ani, spune că nici în pielea suporterilor nu vrea să se pună, dar că el, unul, nu s-ar duce la un astfel de meci.

”Nici nu știu ca suporter cum te simți. Eu, unul, nu m-aș duce la un astfel de meci!”, a mai spus Pancu, la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Problemele legate de marca Rapid sunt departe de a fi finalizate și asta din cauza faptului că licitația care ar fi trebuit să aibă loc toamna aceasta pentru marcă a fost amânată pentru un termen nedeterminat.

Pentru licitația, care urma să aibă loc în această toamnă, era înscrisă Academia Rapid, asta după ce intenția lui Dan Tudorache de a implica Primăria Sectorului 1 în acest proiect a fost respinsă de consilierii locali. 

Rămâne de văzut acum la ce sumă va fi reevaluată marca Rapid, dar mai ales cine își va manifesta interesul să participa la licitație.