• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

ÎN DIRECT la Digi Sport, România a început cu stângul preliminariile Mondialului de fotbal feminin din 2019: în prima partida, jucată la Cluj Napoca, tricolorele au întalnit una dintre forțele continentului, Italia, cedând în final cu 0-1.

Gama a avut prima șansă pentru oaspete, apoi Ciolacu și-a incercat șansa la poarta cealaltă, de la distanță. La vestiare s-a intrat la egalitate, 0-0.

În repriza secundă, Bonansea a incercat să o pacalească pe Părăluţă la doar 20 de secunde de la reluarea jocului, iar apoi a lobat afară, după o gafă a Andreei Corduneanu.

Sabatino și Girelli nu au reușit, la randul lor, să o învingă pe Părăluţă și România a intrat în ultimul sfert de oră la egalitate cu Italia.

Tricolorele nu au rezistat însă până la final: Barbara Bonansea a făcut o cursă rapidă, iar Andreea Corduneanu a deviat mingea în propria poartă. Apoi, jucătoarea noastră a încheiat seara ghionionistă cu o eliminare, în prelungiri, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 în favoarea Italiei.

Foto: frf.ro.