• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Elveţianul Joseph Blatter, preşedintele demisionar al FIFA, s-a internat pentru câteva zile într-un spital din Zurich, a anunţat purtătorul său de cuvânt, Klaus Stoehlker, fără a dezvălui natura bolii sale.

“Blatter este în acest moment la spital în faza de recuperare şi va rămâne până luni, când va fi externat, iar medicii spun că de marţi îşi poate continua activitatea.”, a declarat Stoehlker.

Blatter, 79 ani, a suferit o problemă medicală în weekend-ul trecut şi trebuie să fie supus observaţiei medicale timp de 10 zile. Conform FIFA, președintele demisionar al forului mondial suferă din cauza stresului.

Sepp Blatter şi preşedintele UEFA, Michel Paltini, sunt suspendaţi pentru 90 de zile de către Comisia de Etică a FIFA. Sancţiunea a fost impusă din cauza unei plăţi de 1,8 milioane euro efectuată de Blatter în contul lui Platini în 2011, pentru activitatea francezului depusă în calitate de consilier al preşedintelui FIFA între 1999 şi 2002.

Blatter a negat că a comis vreo ilegalitate şi şi-a manifestat dorinţa de a conduce FIFA până la alegerile din 26 februarie 2016.

Agerpres