• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CSA Steaua București s-a impus categoric în fața celor de la CS FC Dinamo București, în derby-ul etapei a 5-a din liaga a patra, cu scorul de 8-0. Pentru formația coordonată de Marius Lăcătuș au marcat Vâlcea (37, 65), Mirea (39), Constantinescu (54), Predescu (55, 83), Butoi (69) și Curt Cadolar (89).

După această victorie echipa Armatei își păstrează poziția de lider în liga a patra. După cinci etape disputate Steaua are 15 puncte, din tot atâtea posibile și un golaveraj de 37 la 1.

REZUMAT VIDEO 

UPDATE Ora 19:00: S-a încheiat partida. Steaua s-a impus cu 8-0.

UPDATE Ora 18:55: Steaua face 8-0. Curt Cadolar marchează și el după ce inițial ratase o lovitură de la 11 metri.

UPDATE Ora 18:50: Steaua duce scorul la 7-0. Predescu face și el dubla.

UPDATE Ora 18:40: Steaua face instrucție cu CS FC Dinamo. Roș-albaștrii conduc cu 6-0. Au mai înscris Constantinescu, Predescu, Vâlcea și Butoi.

UPDATE Ora 17:55: Steaua conduce cu 2-0 la pauză, grație golurilor marcate de Adrian Vâlcea (37) și Cătălin Mirea (39).


CSA Steaua întâlnește CS FC Dinamo în etapa a 5-a a ligii a 4-a din București. Steliștii tratează acest meci ca pe un adevărat derby și consideră că acesta este adevăratul derby. Echipa Armatei este susținută de membrii ”Peluzei Sud Steaua”, cărora li s-au adăugat și alte grupări care susțin proiectul CSA, coordonat de Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan și Ion Ion.

La meci asistă circa 500 de susținători ai roș-albaștrilor. De partea cealaltă, fanii dinamoviști nu recunosc această echipă, care-i aparține lui Nicolae Badea. Partida este condusă la centru de către unul dintre cei mai buni arbitri din România, Alexandru Tudor. La meci asistă și un dispozitiv de aproximativ 70 de jandarmi.

Fanii de la ”Peluza Sud Steaua” prezenți la meci au afișat și un banner pe care este scris: ”Spirit de luptă prezent de la cabine, înainte Steaua. Sudul e cu tine”.

 

La partidă este prezent și fostul căpitan al Stelei, Tudorel Stoica, un susținător declarat al noului proiect al Armatei.

După 4 runde disputate, Steaua București ocupă prima poziție în calasament cu 12. Militarii nu au pierdut niciun meci și au primit un singur gol.

Echipele de start:

Steaua: Iancu - Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore - Curt, Vâlcea, Constantinescu - Zamfirescu, Predescu - Mirea.

Dinamo: Mina - Ciobanu, Dumitrache, A. Vlad, Arsene - Lungu, Bar - Papugiu, Ivan, Magherescu - Panait.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT