• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cu 10 ani jucaţi în Turcia, camerunezul Alioum Saidou spune că nu a întâlnit vreodată un adversar mai bun decât Gheorghe Hagi.

"Este cel mai bun jucător împotriva căruia am jucat vreodată! Înainte să vin în Turcia, l-am urmărit când a jucat contra Camerunului, la Cupa Mondială din 1990, la meciul Camerunului cu România.

Mi-a plăcut foarte mult Hagi. Când m-am transferat în Turcia, am fost bucuros, pentru că ştiam că mă voi întâlni cu un jucător aşa de mare precum Hagi", a povestit Saidou pentru Digi Sport.

În 2004, chiar Hagi l-a transferat pe mijlocaşul camerunez la Galatasaray, în primul sezon al "Regelui" ca antrenor la Istanbul.

"Am făcut foarte multe lucruri împreună. Sunt fericit că l-am prins ca jucător, să joc împotriva lui, pentru mine a fost o onoare. Când mi-a fost antrenor, nu am luat campionatul, dar am câştigat Cupa şi am fost foarte fericit, am fost mulţumit să învăţ de la Hagi", și-a amintit Saidou.

Două sezoane a petrecut Saidou la Galata, iar de-a lungul carierei, a bifat 15 selecţii şi două goluri pentru naţionala Camerunului.