• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ronaldinho şi Patrick Kluivert au reuşit o fază care a ridicat în picioare publicul de pe Old Trafford, în timpul unui meci caritabil disputat pe arena celor de la Manchester United.

Brazilianul care a evoluat de-a lungul carierei la PSG, Barcelona şi AC Milan a luat o acţiune pe cont propriu şi, după câteva driblinguri marcă înregistrată, a trimis un "no look pass" către olandez.

Prins cu spatele la poartă, Kluivert nu s-a pierdut cu firea şi, după o preluare scurtă, a marcat spectaculos cu călcâiul. Din păcate pentru frumuseţea momentului, golul a fost anulat pentru poziţia de offside în care se afla fostul atacant de la Ajax, Milan şi Barcelona.

VIDEO: Faza superbă creată de Ronaldinho şi Kluivert

Partida de pe Old Trafford a pus faţă în faţă o echipă formată din jucători britanici şi irlandezi, condusă de David Beckham, şi una a restului lumii, al cărei căpitan a fost Luis Figo.

Printre cei aflaţi pe teren s-au numărat Phil Neville, Sol Campbell, Paul Scholes, Ryan Giggs, Michael Owen, Edwin Van der Sar, Cafu, Robert Pires sau Fernando Hierro, în timp ce, pe cele două bănci, au luat loc Sir Alex Ferguson şi Carlo Ancelotti.

La meciul pentru UNICEF ar fi trebuit să participe şi Zinedine Zidane şi Patrick Vieira, dar cei doi francezi nu au fost prezenţi pe "Teatrul Viselor", din cauza evenimentelor de vineri, din Paris.

În cele din urmă, partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru echipa lui Beckham, care a fost înlocuit la un moment dat de fiul său, Brooklyn.

Scholes şi Owen, de două ori, au înscris pentru învingători, în timp ce golul restului lumii i-a aparţinut lui Dwight York.

VIDEO: Rezumatul meciului caritabil de pe Old Trafford