• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSA Steaua a câștigat cu 28-0 contra echipei Benfica Nova Generacao, în runda a treia a fazei naționale din Cupa României. Vestea scorului-fluvu a fost primită cu zâmbetul pe buze de Ilie Dumitrescu, prezent în platoul emisiunii "Fotbal Club".

După victoriile din primele două etape ale Ligii a 4-a, 6-0 cu Venus și 4-0 cu Sportul Studențesc, Steaua Armatei a reușit o demonstrație de forță în Cupa României, unde a câștigat cu 28-0 cu Benfica Nova Generacao.

"Fă un exercițiu de imaginație, cu cine se joacă pe acolo. Îți dai seama că ăia se antrenează o dată pe lună. Sau eu știu dacă se antrenează?!", a spus Ilie Dumitrescu, într-o discuție cu moderatorul Radu Naum, Ionel Dănciulescu și Helmuth Duckadam.

"Sau vin direct la meci!", a comentat și Ionel Dănciulescu, actualul director sportiv de la Dinamo.

CSA Steaua, cu Marius Lăcătuș director tehnic, Ștefan Iovan director sportiv și Ion Ion antrenor principal, are victorii pe linie în primele 3 meciuri oficiale disputate de când s-a format echipa și are un golaveraj de-a dreptul zdrobitor: 38-0.