• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Scene greu de imaginat s-au petrecut la un meci din liga a patra din România. Întâlnirea dintre Unirea Ungureni şi PAS Pucioasa, din ultima etapă a turului, a fost întrerupt când mai erau 5 minute de joc, iar motivul a fost unul incredibil.

Conform gazetadambovitei.ro, asistentul Constantin Plavie a fost luat la bătaie de patronul Unirii, Ciprian Honci, dar şi de o parte dintre spectatori. Nici arbitrul de centru nu a scăpat de furia oficialului, incidentul petrecându-se sub privirile celor doi poliţişti prezenţi la meci. Observatorul Florin Tuiu a fost şi el lovit cu un obiect metalic de către tatăl patronului.

"Sunt implicat de ani buni în acest fenomen, dar aşa ceva nu am văzut niciodată la un meci de fotbal. Pur şi simplu ce am observat a fost K1 la arbitru! Sincer, la câte lovituri de picior a primit acel asistent am zis că nu mai scapă. Pe lângă el, loviţi au mai fost centralul Iugulescu, dar şi observatorul Tuiu. În ceea ce-l priveşte pe ultimul, acesta a fost buşit inexplicabil de părintele lui Ciprian Honciu, la vestiare, cu un cadru metalic.

Este inadmisibil ce s-a întâmplat la terenul din Ungureni. Unirea ar trebui pedepsită drastic pentru ceea ce au făcut conducătorii şi suporterii acesteia. Mult de dorit au lăsat şi poliţiştii prezenţi la meci, care au intervenit cu multă întârziere. Mai mult aceştia, la început, nici nu prea au băgat în seamă măcelul apărut pe gazon. Dacă nu ar fi intervenit anumiţi oameni neutri să potolească spiritele, putea să se ajungă la evenimente tragice", a declarat un spectator prezent la meci pentru sursa citată.

Toţi cei agresaţi au depus plângere la poliţie, iar evenimentele vor fi studiate de AJF Dâmboviţa. Meciul s-a întrerupt în minutul 85, când oaspeţii conduceau cu 3-2.

Acesta nu este singurul episod neplăcut în care un arbitru este bătut pe terenul de fotbal: în luna iulie, în finala judeţeană a Cupei României, din Giurgiu dintre Arsenal Malu şi Unirea Izvoarele, antrenorul oaspeţilor l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitrul Alexandru Tunaru.

SURSĂ FOTO: www.gazetadambovitei.ro