• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În cadrul Galei ”Balonul de Aur 2015”, de la Zurich, printre alte premii, a fost desemnată și echipa anului trecut. Cel mai bun 11 al lumii este dominat de FC Barcelona și de Real Madrid, ambele cluburi cu câte patru reprezentanți.

Bayern, echipa care domină net Bundesliga în ultimii ani, dă portarul acestui ”11” de vis, prin Manuel Neuer. Linia de fund este una din La Liga, singura excepție fiind Thiago Silva, de la Paris Saint Germain.

Și în linia de mijloc, Spania este cea care domină, singurul ”intrus” fiind Pogba, de la Juventus. În schimb, atacul este de vis pentru orice antrenor de pe această planetă: Neymar, Messi, Ronaldo.

Dacă răspunzi corect la întrebările concursului "Trăieşte Liga BBVA Experience cu Digi Sport" ai şanse să mergi în Spania, într-o excursie în care primeşti gratuit transportul, cazarea masa şi biletele la meciul Valencia-Atletico Madrid. Şi chiar dacă nu iei premiul cel mare, alte nouă premii sunt puse în joc! E important să participi şi tu!

Dacă la nivel de cluburi, FC Barcelona și Real Madrid și-au împărțit frățește locurile în echipa ideală, în schimb, la nivel de prime reprezentative Brazilia are patru reprezentanți, în timp ce Germania, care i-a administrat un neverosimil 7-1 în semifinala Campionatului Mondial din 2014.

 

Echipa anului costă 620 de milioane de euro, potrivit cotațiilor de pe siteul transfermarkt.de

Manuel Neuer (29 de ani-Bayern) - 45

Dani Alves (32 de ani-FC Barcelona) - 10
Sergio Ramos (29 de ani-Real) - 40
Thiago Silva (31 de ani-PSG) - 25
Marcelo (27 de ani-Real) - 30

Paul Pogba (22 de ani-Juventus) - 55
Luka Modric (30 de ani-Real) - 50
Andres Iniesta (31 de ani, FC Barcelona) - 35

Neymar (23 de ani, FC Barcelona) - 100
Leo Messi (28 de ani, FC Barcelona) - 120
Cristiano Ronaldo (30 de ani, Real) - 110
# sumele sunt exprimate în milioane euro

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport