• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fostele vedete ale Universității Craiova, Mihai si Florin Costea se întorc pe teren în 2016. Cei doi jucători sunt în discuții avansate cu echipe din străinătate și urmează să semneze contractele până la sfârșitul lunii.

Florin Costea (30 de ani), liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu irakienii de la FC Zakho, fosta echipă a luio Ilie Stan, dar care este pregătită acum de Ion Marin, susține că în maximum două săptămâni va avea din nou un angajament.

”Pregătirile merg bine. În maximum două săptămâni voi ști unde voi evolua în continuare. Nu în Liga 1, ci afară. De fapt, cu siguranță afară”, a spus Florin Costea, fostul jucător al Stelei.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Chestionat dacă știe ce va face și fratele său, Mihai Costea (27 de ani), de asemenea liber de contract, după ce a fost dat afară de la FC Voluntari, Florin a replicat:

”Mihai s-a înțeles deja afară cu o echipă și va semna în curând. Nu știu cu cine, dar o să aflați.”

Florin Costea nu este de acord cu acuzațiile care i s-au adus fratelui său.

”Prin ziare se scriu multe... Era într-un cazinou și i s-a făcut o poză”, a spus fratele cel mare.

Mihai Costea a fost dat afară de la FC Voluntari la începutul lunii decembrie, după ce a fost surprins la pariuri. Atunci, atacantul a susținut că a jucat, de fapt, la loto.