• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Adrian Mutu, care a împlinit pe 8 ianuarie 37 de ani, își caută echipă în fotbalul românesc, mai ales că tentația de a prinde lotul pentru Euro 2016 este foarte mare.

Internaționalul român este în tratative cu Rapid, după ce a purtat o discuție și cu Edi Iordănescu, antrenorul de la Pandurii iar Ana Maria Prodan a lăsat de înțeles că ar putea semna cu Steaua.

Deocamdată cert este faptul că ”Briliantul” mai vrea să joace fotbal, după cum chiar el a specificat într-o postare pe un cont de socializare.

”În curând, din nou pe teren”, este mesajul lui Mutu, însoțit de o fotografie în care apar ghetele sale personalizate.

Până se va decide cu ce echipă va semna, Mutu știe deja ce vrea să facă după ce-și va fi încheiat cariera. Tocmai de aceea, fotbalistul a fost joi, 14 ianuarie, la sediul Federației Române de Fotbal. Mai exact, Mutu vrea să devină antrenor și a fost la Casa Fotbalului pentru a afla care sunt pașii necesari pe care trebuie să-i urmeze.

”La Federație a venit ca să se intereseze cum poate să devină antrenor. E clar că pare pornit pe direcția asta. Eu l-am întrebat când vine la lot, ca să fac o glumă cu el și el a zis că o să vorbească și cu nea Puiu. Dar prezența lui la FRF a fost pentru antrenorat. Din ce știu a făcut și ceva cursuri pentru a-și lua carnetul de antrenor.

Pentru că a fost plecat în India, a pierdut niște sesiuni, dar s-a interesat cum le poate recupera. Este încă la început, mai are până la licențe”, a spus Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleabu, președintele FRF.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport