• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Experienţa de la Steaua l-a convins pe Mirel Rădoi (34 de ani) că şcoala e mai importantă decât orice.

Fostul director sportiv şi-a propus să obţină cât mai rapid licenţa PRO înainte de a se înhăma din nou la treabă. La debutul alaturi de roș-albaștri, Rădoi a ratat calificarea în grupele europene și a lăsat echipa la zece puncte de primul loc.

”Mă preocupă foarte mult să-mi obțin licențele. Nu cred că le voi putea obține pe toate într-un singur an, dar voi încerca să fie cât mai scurtă perioada, din punct de vedere legal, chiar dacă trebuie să fie din partea mea un efort mai mare.

Asta va însemna să mă mut de la Chișinău în Italia, din Italia în Franța, din Franța în România. Voi vedea exact școlile unde mi se permite și timpul să fie mai scurt, dar asta depinde și de limbile străine pe care le pot vorbi”, a spus Rădoi.

După plecarea intempestivă de la Steaua, Mirel Rădoi nu a dus lipsă de oferte. SCM Piteşti, FC Braşov şi Academica Clinceni au încercat să-l convingă pe fostul fotbalist să revină pe bancă pentru a acumula experienţă, dar toate au fost refuzate de Rădoi.

”M-am gândit foarte mult la situația pe care am avut-o la Steaua. Nu mi-ar fi plăcut, din punct de vedere al cluburilor care m-au ofertat, să duc acolo această problemă a mea pentru a crea haos. Nu același haos ca la Steaua, dar aceeași situație neplăcută și pentru cluburi”, a mai adăugat Rădoi.

Mirel Rădoi a antrenat-o anul trecut pe Steaua din iunie până în noiembrie.