• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Marian Drăgulescu a cucerit medalia de argint în prima zi a finalelor concursului contând pentru "Cupa Mondială", din oraşul ungar Szombathely, clasându-se pe locul secund la sol, cu o nota de 14,200 puncte (dificultate 6,5, execuţie 7,7).

Primul loc la acest aparat, care a deschis sâmbătă concursul, a fost ocupat de japonezul Fuya Maeno, cu aceeaşi notă, 14,200 puncte, departajarea pe podium fiind făcută, conform regulamentului, de nota de la execuţie, unde sportivul asiatic a primit 8,4, în timp ce dificultatea exerciţiului său a fost de doar 5,8. Pe poziţia a 3-a la sol a fost turcul Ahmed Onder, cu 13,933 puncte.

Tot în prima zi a finalelor, în întrecerea feminină, românca Laura Jurca a fost a 6-a la paralele, cu 12,833 puncte, concursul la acest aparat fiind câştigat de suedeza Jonna Adlerteg - 14,200 puncte.

De asemenea, sâmbătă, un alt gimnast român calificat în concursul pe aparate, Cristian Băţagă, a ocupat locul 6 la inele, cu 13,333 puncte.

Duminică, în ultima zi a concursului de "Cupă Mondială" de la Szombately, vor evolua, cu şanse mari la medalii, la feminin, Cătălina Ponor, la bârnă şi sol, unde a evoluat cel mai bine în calificări, Maria Holbură, la bârnă, precum şi Marian Drăgulescu şi Cristian Băţagă, la sărituri, Vlad Cotuna fiind prezent în finala la paralele.