• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cătălina Ponor a câştigat, sâmbătă, medalia de aur la bârnă, în cadrul World Challenge Cup de la Doha, competiţie internaţională în care a concurat pentru prima dată după retragerea din 2012.

Gimnasta de 28 de ani, triplă campioană olimpică în 2004, la Atena, consideră că rezultatul obţinut la Doha este unul satisfăcător, în special în condiţiile în care a avut de suferit din cauza problemelor medicale.

"În sfârşit, după 4 ani, după o operaţie în care am tras din greu şi la care încă mai resimt dureri, cu incertitudini dacă voi mai reuşi sau nu, după multă muncă şi ambiţie, am reuşit să fac primul concurs cu un rezultat satisfăcător.

Zic satisfăcător, fiindcă mai este mult de muncă, iar de-abia de acum încep concursurile şi partea grea, dar mă duc înainte mai încrezătoare", a scris Ponor, pe pagina sa de Facebook.

 

 

In sfârșit dupa 4 ani, dupa o operatie in care am tras cu greu si la care încă mai resimt dureri, cu incertitudini daca...

Posted by Catalina Ponor on 26 Martie 2016

În acelaşi timp, Cătălina Ponor a ţinut să le mulţumească fanilor şi celor care i-au fost alături în ultima vreme: "Mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost şi sunt alături de mine şi m-au încurajat la fiecare pas. Sănătatea este singurul lucru de care atât eu, cât şi fetele avem nevoie".

În cadrul aceluiaşi concurs, o altă gimnastă din România, Diana Bulimar, a cucerit medalia de argint la sol.

VIDEO: Exerciţiul de aur al Cătălinei Ponor şi festivitatea de premiere