• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Fosta gimnastă McKayla Maroney s-a alăturat campaniei #MeToo și a dezvăluit, în urmă cu două zile, că a fost molestată de doctorul lotului național al Statelor Unite, Larry Nassar.

Acest lucru a stârnit numeroase reacții, în timp ce fosta sportivă a preferat să nu mai posteze nimic, după acel comunicat făcut public pe contul ei de Twitter.

McKayla este copleșită și recunoscătoare pentru sprijinul pe care l-a primit, după ce și-a împărtășit povestea”, a spus unul dintre reprezentanții fostei gimnaste pentru cei de la PEOPLE.

Inclusiv fostele sale colege din echipa de gimnastică a Statelor United s-au solidarizat cu aceasta.

Te susțin 100%. Sunt mândră de tine și de puterea ta. Te iubesc ca pe o soră”, a postat Alexandra Raisman.

Mi se rupe inima pentru tine. Te susțin și te iubesc, McKayla. Este îngrozitor și dezgustător să aud în continuare tot mai multe persoane dezvăluind (astfel de lucruri)”, a postat și americanca de origine rusă, Nastia Liukin.

Doctorul Nassar se află în custodia poliției federale din Michigan, după ce, în luna iulie, și-a recunoscut vinovăția în instanță, asta după ce s-a confruntat cu peste 80 de plângeri ale unor femei care au susținut că au fost abuzate sexual de acesta.

O purtătoare de cuvânt a procurorului general a refuzat să comenteze cazul lui Nassar, însă a precizat că acesta va fi în continuare reținut.

Dr. Nassar a fost concediat de Federația de Gimnastică din SUA în 2015, după ce a lucrat pentru respectiva organizație încă din 1986, iar, din 1996, a fost coordonatorul medical al echipei.

În ceea ce o privește pe McKayla Maroney, fosta sportivă nu a făcut și o plângere oficială împotriva acestuia, până în prezent.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT