• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

2016 nu a fost anul Larisei Iordache. Chiar înaintea turneului de recalificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio, bucureșteanca a suferit un accident la antrenamente și și-a fracturat un deget.

Tânăra de 20 de ani a explicat, la emisiunea Campionii Digi Sport, prin ce momente a trecut. Larisa Iordache a rememorat întâmplările nefericite din acest an. Totul a culminat cu a fi rezervă la Jocurile Olimpice de la Rio.

”În luna martie, chiar de 8 martie, îmi terminasem tot antrenamentul și mai aveam de făcut niște exerciții de artistică foarte ușoare, însă mi-a alunecat bandajul de pe bârnă, când am călcat pe bârnă și am încercat să mă feresc, să nu mă lovesc la coaste, și mi-am băgat mâna sub corp și am auzit doar: 'poc!'”, a declarat Larisa Iordache, la Campionii Digi Sport.

Gimnasta a fost operată în Austria și recuperarea a durat prea mult. Accidentarea a scos-o din lupta pentru o nouă medalie olimpică. Larisa Iordache a fost doar rezerva Cătălinei Ponor.

”Când am auzit că mi-a zis doctorul că trebuie să stau 6 săptămâni și abia de atunci pot să încep a fost crunt pentru mine, nu mă așteptam la așa ceva. Am o mână normală, după operație am fost un pic îngrijorată pentru că a trebuit să o iau cu totul de la capăt. E ca și cum aș fi învățat mersul pe jos din nou. A trebuit să o iau cu totul de la capăt”, a mai spus Larisa Iordache.

În 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, Larisa Iordache a cucerit medalia de bronz cu echipa.