• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pentru Larisa Iordache, patinajul reprezintă, încă din copilărie, unul dintre cele mai plăcute moduri de a-şi petrece timpul liber în perioada de iarnă. Însoţită de reporterul Digi Sport, gimnasta şi-a etalat calităţile pe patinoar, în finalul lui 2016.

"Când veneam din cantonament acasă, veneam cu ai mei în fiecare weekend la patinoar şi era foarte plăcut, că eram toţi împreună. Cred că este foarte drăguţ să ieşi cu prietenii la patinoar şi să te distrezi, să fii în gaşcă, mai ales cu familia să ieşi este foarte plăcut" a declarat gimnasta.

Larisa Iordache a încercat mereu să îşi exerseze piruetele...pe gheaţă. Desi sunt mai dificile, gimnasta le preferă pe cele de pe bârnă. "Tine de graţie, de eleganţă. Sunt elemente care se aseamănă cu cele din gimnastică. Când eram mai mică încercam să fac piruete cât mai multe, cum se învârt cei de la patinaj artistic de performanţă. Cred că mi-ar fi plăcut să fac un dublu axel sau ceva de genul acesta. În gimnastică e greu mai ales atunci când faci piruete pe bârnă pentru că trebuie să ai foarte multă stabilitate şi echiliru" a încheiat Iordache.