• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cătălina Ponor nu renunţă. După locul 7 în finala de la bârnă la Jocurile Olimpice de la Rio, gimnasta vrea să-şi ia revanşa peste 4 ani, la Tokyo., când va avea 33 de ani.

Recent desemnată cea mai bună gimnastă a anului 2016 în România, Cătălina Ponor nu se gândeşte la retragere. În vârstă de 29 de ani, tripla campioană olimpică de la Atena ia în calcul participarea la Tokyo 2020. Constănţeanca este prima gimnastă din România care a participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice - Atena, Londra şi Rio. Ponor are în palmares trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz.

"Mă gândesc la Tokyo. Important e să rămân sănătoasă", a spus Cătălina Ponor.

Tripla campioană olimpică de la Atena a vorbit și legat de renta viageră: "O să am discuții și cu COSR-ul și cu Federația, important e ca eu să fiu sănătoasă și să îmi continui treaba așa cum îmi doresc".

Cătălina Ponor şi Larisa Iordache se pregătesc la Bucureşti şi nu alături de lotul naţional de la Deva, antrenat de Nicolae Forminte.

"Mie îmi este destul de greu să mă antrenez singură, dar în același timp am un antrenor de o calmitate fantastică, îmi dă încredere și e exact ce aveam nevoie", a mai spus Cătălina Ponor.