• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu s-au întors în ţară cu medaliile obţinute la etapa de Cupă Mondială de la Doha. Constănţeanca a cucerit argintul în finala de la bârnă, în timp ce gimnastul în vârstă de 36 de ani a luat bronzul la sol.

Ponor şi Drăgulescu au intrat în ultima linie dreaptă cu pregătirile pentru Campionatele Europene de la Cluj, care vor lua startul pe 19 aprilie.

"Sunt satisfăcută, nu mulţumită, sunt multe lucruri de pus la punct, nu mai este decât foarte puţin timp până la începerea Campionatului European şi noi trebuie să fim în formă. Cu siguranţă au fost nişte verificări utile", a declarat la sosire Cătălina Ponor.

"A fost o verificare bună înaintea Campionatelor Europene, m-am întors şi cu o medalie, e ok. Am un exerciţiu nou la sol şi asta mi-am dorit, să testez anumite elemente şi a fost ok din punctul ăsta de vedere", a dezvăluit şi Marian Drăgulescu.

Pentru Ponor, reuşita de la Doha a venit la doar câteva zile distanţă după ce a urcat pe podium şi la etapa de Cupă Mondială de la Baku. În Azerbaidjan, românca a cucerit medalia de aur atât la bârnă, cât şi la sol.

La întoarcerea în țară, Cătălina Ponor a primit buchete de flori și a fost așteptată la aeroport de rude, care i-au adus și cățelul. Micuțul patruped s-a bucurat enorm de revenirea stăpânei sale.

VIDEO

VIDEO Momentul reîntâlnirii dintre Cătălina Ponor și cățelul ei

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT