• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Mai puţin de o lună a rămas până la startul Campionatelor Europene de gimnastică de la Cluj. Federaţia internaţională le-a acordat atenţie specială "tricolorelor", în frunte cu Larisa Iordache şi Cătălina Ponor.

În vârstă de 29 de ani, Ponor are şapte medalii continentale de aur în palmares. Va concura doar la două probe, bârnă şi sol.

"Priorităţile mele vor fi bârna şi solul şi, de ce nu, voi încerca să obţin aurul la ambele. Nu sunt prietenă atât de bună cu paralelele, dar voi încerca să îmi îndrept atenţia spre celelalte probe", a declarat Ponor.

Larisa Iordache, Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan vor evolua la toate aparatele. Pentru Larisa Iordache este şansa revanşei. La Jocurile Olimpice de la Rio, de anul trecut, bucureşteanca a fost doar rezerva Cătălinei Ponor.

"A fost o învăţătură de minte, să zic aşa, un exemplu pentru că am urmărit de pe margine, de la televizor, Jocurile Olimpice. Bineînţeles că mi-aş fi dorit să fiu acolo, dar a fost pentru mine o motivaţie în plus", a spus şi Iordache.

Larisa Iordache a cucerit de cinci ori aurul european.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT