• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Valentina Scerbo, mama multiplului campion olimpic, a luat atitudine după ce acum două zile, Tatiana Guţu, la rândul ei o mare sportivă, l-a acuzat pe Vitaly că a violat-o în urmă cu 27 de ani.

Campania #metoo scoate la iveală o serie de lucruri tenebroase din trecutul unor vedete. Astfel, Tatiana Guțu, campioana olimpică la individual compus în 1992 la Barcelona, a dezvăluit pe Facebook că a fost violată de Vitaly Scerbo. Ea și-a acuzat de asemenea doi foști colegi că au ştiut de ceea ce se întâmplă şi nu au reacționat în niciun fel. Tatiana Guțu este multiplă medaliată europeană şi campioană olimpică.

Nimic nu ar fi adevărat, susţine Valentina Scerbo, mama fostul mare sportiv, care e convinsă că fosta gimnastă vrea publicitate şi, eventual, o sumă de bani de la fiul său.

"E o mizerie de nedescris. Lucrul cel mai neplăcut în toată această ecuaţie e că fiul meu va trebui să demonstreze că 2+2 nu este egal cu 5. Să acuzi pe cineva după 30 de ani, fără o dovadă, este un lucru simplu. Dar uite ce mă întreb eu: de ce nu a fost făcută această "confesiune" înainte? De ce a aşteptat această campanie, pentru a fi sigură că va fi în lumina reflectoarelor? Acum toată media vorbeşte doar de ea, în timp ce fiului meu îi va fi greu să îşi cureţe numele. Poate că Tania ştie că Vitaly are un business de succes şi vrea să îl stoarcă de bani. Sunt sigură că fiul meu va ieşi în curând în presă şi se apăra", a spus Valentina, conform eng.gymnovosti.com.

Întrebată ce fel de relaţie ştie că ar fi avut foştii doi mari campioni, Valentina a punctat: "Erau prieteni buni. Au mers atâţia ani în cantonamente împreună, au participat la concursuri. El era prieten cu toate fetele din echipă, poate că le-a violat pe toate, nu? E un nonsens. De ce nu auzim pe nimeni altcineva în afara Taniei care să confirme povestea sau să spună că ar fi auzit despre aşa ceva?".