• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Veste excelentă pentru gimanstica românească. Revenită în competiţii oficiale după patru ani de pauză, Cătălina Ponor a avut cea mai bună notă în calificările la bârnă de la Cupa Mondială de la Doha şi va putea fi urmărită în finala concursului în direct la Digi Sport 3, vineri, de la ora 16:00. Diana Bulimar şi Dora Vulcan s-au calificat şi ele în finalele de la sol, dar şi la paralele.

Cătălina Ponor a revenit după patru ani în competiţiile internaţionale şi a făcut-o excelent. Gimnasta de 28 de ani a concurat la bârnă şi a obţinut prima notă. Sportiva din Constanţa a primit 14.650 şi este favorită în finala la bârnă. Diana Bulimar şi Dora Vulcan au prins şi ele finala la sol, cu a patra, respectiv, a opta notă. Cele două gimnaste vor concura şi la paralele, după ce au obţinut în calificări a cincea, respectiv, a opta notă. La Doha, nicio româncă nu a concurat la sărituri.

Competiţia de la Doha este o verificare înaintea TEST EVENTULUI de la Rio, unde România va încerca să obţină biletele pentru Olimpiadă, în perioada 16-22 aprilie.