• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

România merge la Europenele feminine de gimnastică de la Berna cu rezervele. Problemele medicale pe care le au Larisa Iordache, Diana Bulimar, Dora Vulcan şi Laura Jurca i-au obligat pe antrenorii lotului să apeleze la mai multe gimnaste tinere.

Anamaria Ocolișan, Maria Holbură, Silvia Zarzu şi Anda Butuc se vor bate pentru medalii. Cătălina Ponor este singura sportivă cu experiență care va participa la competiția continentală.

"Este destul de greu sa mergi la un Campionat European cu niște gimnaste cu mai puțină experiență. Este destul de stresant pentru că toată lumea se așteaptă acum să venim cu ceva mai mult, să venim în forță, să încercăm să arătăm că se putea sau că se poate în continuare" a declarat Ponor în cadrul emisiunii Campionii Digisport.

Ponor va concura la Europene după o pauză de patru ani. Tripla campioană olimpică de la Atena are în palmares 7 titluri continentale. Campionatele Europene de la Berna sunt programate în perioada 1-5 iunie.

"Mă voi lupta pentru echipă chiar dacă va fi foarte greu pentu că avem patru gimnaste care erau baza echipei noastre și acum toate patru sunt accidentate. Eu întotdeauna am mers pe cuplul acesta bârnă-sol și parcă atunci când nu prind o finală la unul dintre aceste aparate parcă nu sunt eu" a încheiat Ponor.