• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Andreea Răducan și Monica Roșu nu au fost surprinse de decizia Sandrei Izbașa de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Fostele campioane olimpice știu că medaliatei cu aur la Beijing și Londra nu i-a fost ușor să-și anunțe retragerea din echipa României.

”A analizat singură situația, și-a dat seama de nivelul la care este și potențialul pe care îl are de a face parte din echipa României la Rio.

Cred că cu toții ar trebui să apreciem onestitatea ei, faptul că și-a dat silința să facă lucruri bune și că a fost sinceră și a zis: eu atât am putut să fac la un nivel înalt în gimnastică”, a declarat Andreea Răducan.

”Cu siguranță a considerat că la cele patru aparate era foarte greu să ajungă la nivelul de dinainte și a decis să spună că nu se poate, că a încercat și că nu se poate”, a spus și Monica Roșu.

Sandra Izbașa a cucerit medalia de aur la sol, la JO din 2008, și la sărituri, în 2012, la Londra.