• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Max Whitlock şi MyKayla Skinner au fost premianţii etapei de Cupă Mondială de la Glasgow. Niciun român nu a fost prezent.

Un britanic şi o americancă au dominat etapa de Cupă Mondială de la Glasgow. Max Whitlock a încheiat prima rotaţie, la sol, cu cea mai mare notă şi nu a mai cedat prima poziţie până la final.

Argintul i-a revenit brazilianului Arthur Nory Oyakawa Mariano, în timp ce un alt britanic, Daniel Purvis, s-a mulţumit cu bronzul.

La feminin, dominaţia Statelor Unite a continuat datorită MyKaylei Skinner. Sportiva de 19 ani a avut prestaţii sigure la toate aparatele şi s-a clasat în faţa lui Elisabeth Seitz, din Germania, şi a britanicei Claudia Fragapane.

Niciun român nu a participat la întrecerea de la Glasgow. Cu o lună înaintea turneului de calificare la Jocurile Olimpice, gimnaştii tricolori vor evolua alături de cei spanioli, miercuri, în Sala Polivalentă. Fără Larisa Iordache, operată cu succes după ce a suferit o fractură de metacarp, România va fi reprezentată la etapa de Cupă Mondială de la Doha, între 24 şi 26 martie, de Diana Bulimar şi Cătălina Ponor.