• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Krim - CSM București 30-33. Nici după al patrulea succes în cinci etape din grupele Champions League, handbalistele de la CSM n-au fost pe deplin mulţumite de prestația pe care au avut-o.

Învingătoare cu 33-30 la Ljubljana, campioanele s-au supărat că au încasat prea multe goluri până la pauză.

”În meciul de la Ljubljana am avut de furcă în apărare. În prima repriză am luat 15 goluri, ceea ce e prea mult. E clar că acolo avem destul de muncă”, a spus Iulia Curea, după ce delegația celor de la CSM București a revenit la București.

Și Oana Manea a identificat această problemă, deși spune că greșelile mai fac parte și din joc.

”Greșelile fac parte din joc și din cauza greșelilor am avut de suferit. Este limpede că încă nu avem un joc bine pus la punct. Avem fluctuații pe timpul derulării meciurilor”, a completat și Manea. 

Deja calificată în Grupele Principale ale Champions League, CSM Bucureşti mai are de disputat un singur meci anul acesta în competiţie, cu Vistal Gdynia, duminică, 19 noiembrie, de la ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

CSM București ocupă primul loc în clasamentul Grupei, cu 8 puncte.