• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Antrenorul celor de la CSM Bucureşti, Per Johansson, a declarat că formaţia sa nu va avea nicio şansă în meciul cu Vardar Skopje din semifinalele Ligii Campionilor, dacă elevele sale nu se vor apăra bine.

"Fetele sunt pregătite, acum înaintea semifinalei nu ne-a rămas decât să ne relaxăm şi în teren să încercăm să jucăm cu plăcere. Toţi aşteptăm ca meciul cu Vardar să înceapă. Cred că Vardar are un mic avantaj, pentru că are în lot jucătoare de mare valoare.

Pe de altă parte, eu am cea mai experimentată echipă din Final4, aşa că am mare încredere în fetele mele şi de aceea consider că şansele în partida de mâine sunt 50-50 la sută. Din punctul meu de vedere, apărarea decide întotdeauna un meci. Am crescut în Suedia şi acolo 70 la sută din timpul de pregătire îl dedicăm apărării, iar 30 la sută atacului. Aşa că, pentru mine, dacă nu ne apărăm bine, nu avem nicio şansă în partida cu Vardar. Apărarea va decide învingătoarea de mâine. Dacă reacţionăm bine în defensivă, atunci avem o şansă în plus să ne calificăm în finală", a spus Johansson, pentru Agerpres.

Tehnicianul suedez a menţionat că obiectivul formaţiei CSM Bucureşti este să câştige pentru a doua oară consecutiv Liga Campionilor: "Suntem aici să câştigăm trofeul, însă până acolo avem de trecut de Vardar. Nu am discutat cu fetele despre acest obiectiv până acum, dar vom face absolut totul pentru a câştiga Liga Campionilor. Este foarte greu să îţi aperi titlul, însă suntem fericiţi că ne aflăm în postura asta şi vom încerca să jucăm cât mai bine. Iar la final să ne putem privi în oglindă şi să spunem că am făcut totul la acest turneu".

CSM București se întoarce la Budapesta pentru a câștiga pentru a doua oară Liga Campionilor. Află totul despre parcursul echipei. Și ține-le pumnii fetelor pentru o nouă performanță extraordinară. #haidefetele.

În vârstă de 46 de ani, Per Johansson susţine că tratează turneul Final4 ca pe singura sa şansă în viaţă de a câştiga Liga Campionilor. "Ar fi primul trofeu al Ligi Campionilor pentru mine. Ca antrenor nu ştii niciodată ce se va întâmpla, poate fi ultima mea şansă de a câştiga Liga Campionilor. Bineînţeles, niciodată nu se ştie ce îţi rezervă viitorul. Însă eu tratez acest Final 4 ca singura mea şansă în viaţă de a câştiga trofeul Ligii Campionilor. Asta mă motivează în plus", a adăugat suedezul.

Turneul Final Four al Ligii Campionilor va avea loc pe 6 şi 7 mai, în Papp Laszlo Arena din Budapesta, ÎN DIRECT la Digi Sport. CSM Bucureşti va juca juca pe 6 mai (ora 18:45), în semifinale, cu Vardar Skopje. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Buducnost Podgorica, echipa Cristinei Neagu, şi Gyori Audi ETO KC (ora 16:15).

Fii alături de fetele de la CSM București care încearcă să păstreze Liga Campionilor în România. Trimite-le mesajul tău de susținere folosind hashtag-ul #haidefetele pe contul tău de socializare (Facebook, Instagram sau Twitter).

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport

Sâmbătă
16:15 Gyor-Buducnost Podgorica
18:45 CSM București- Vardar Skopje

Duminică
16:15 Finala mică
18:45 Finala

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10.00, la Matinal, şi până la ora 21.00, după terminarea ultimului meci din Final Four vă vom ţine la curent cu intervenţii în direct de la sală, dar şi cu emisiuni speciale de la Budapesta şi invitaţi de marcă.

Digi Sport vă propune un spectacol total, sâmbătă şi duminică, în direct de la Budapesta.