• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ambros Martin se teme de Cristina Neagu înaintea reeditării semifinalei Ligii Campionilor de anul trecut, dintre Gyor şi Buducnost. Antrenorul spaniol al campioanei Ungariei o pregăteşte la naţionala României pe cea mai valoroasă handbalistă a lumii din 2016.

"Va fi un meci greu cu Buducnost, dar aici, în Final Four, toate meciurile sunt la fel de dificile, nu contează adversarul pe care îl întâlneşti. Ambele echipe se cunosc foarte bine între ele pentru că ne-am întâlnit de multe ori. Dar aici va fi un meci special, este un meci în Final Four, o nouă şansă pentru toată lumea pentru a realiza mai mult decât în ediţia trecută a Ligii Campionilor. Da, o cunosc pe Cristina Neagu de la echipa naţională a României, dar eu nu voi fi pe teren. Nu trebuie să ne concentrăm pe o anume jucătoare, ci pe întreaga echipă adversă. Buducnost este foarte periculoasă, în special cu Neagu în teren, pentru că ea este lidera acestei echipe. Cred că ştiu cum putem să o oprim pe Cristina Neagu, iar dacă nu vom reuşi atunci vom încerca să jucăm în aşa fel încât ea nu fie atât de decisivă", a spus antrenorul lui Gyor.

CSM București se întoarce la Budapesta pentru a câștiga pentru a doua oară Liga Campionilor. Află totul despre parcursul echipei. Și ține-le pumnii fetelor pentru o nouă performanță extraordinară. #haidefetele.

Spaniolul crede că lupta pentru trofeul Ligii Campionilor va fi mai încinsă decât anul trecut.

"Cele patru participante sunt cele mai bune echipe din Europa pentru a doua oară la rând. Toate au avut meciuri bune şi mai puţin bune de-a lungul sezonului, aşa că lupta pentru trofeu va fi chiar mai deschisă decât în ediţia trecută. Noi nu căutăm o revanşă în faţa echipei CSM, dar cu siguranţă dacă ajungem în finală ne dorim să avem un final diferit de meci faţă de cel de anul trecut", a mai declarat Ambros Martin.

Fii alături de fetele de la CSM București care încearcă să păstreze Liga Campionilor în România. Trimite-le mesajul tău de susținere folosind hashtag-ul #haidefetele pe contul tău de socializare (Facebook, Instagram sau Twitter).

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport

Sâmbătă
16:15 Gyor-Buducnost Podgorica
18:45 CSM București- Vardar Skopje

Duminică
16:15 Finala mică
18:45 Finala

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10.00, la Matinal, şi până la ora 21.00, după terminarea ultimului meci din Final Four vă vom ţine la curent cu intervenţii în direct de la sală, dar şi cu emisiuni speciale de la Budapesta şi invitaţi de marcă.

Digi Sport vă propune un spectacol total, sâmbătă şi duminică, în direct de la Budapesta.

Meciurile turneului F4 vor fi prefațate la orele 15:30 şi 18:00 de emisiunea Săptămână de handbal. Invitaţi de marcă vor analiza echipele calificate în F4 și șansele CSM-ului de a-și păstra trofeul cucerit sezonul trecut. Narcisa Lecuşanu, Cristina Vărzaru, Simona Spiridon şi Cristina Neagu sunt câteva dintre vedetele care vor fi la studioul Digi Sport de la Budapesta.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT