• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Aurelian Roşca a condus primul antrenament al campioanei Europei. Fostul tehnician al lui HCM Baia Mare l-a înlocuit pe Jakob Vestergaard, demis după eşecul cu Gyor din Champions League. Roşca a semnat un contract până în vară cu CSM Bucureşti.

Handbalistele de la CSM Bucureşti au avut parte de o surpriză la antrenament. Aurelian Roşca a condus şedinţa de pregătire a campioanei Europei. Nemulţumiţi de evoluţia bucureştencelor în acest debut de sezon, conducatorii clubului au decis să încheie colaborarea cu Jakob Vestergaard. Oficialii campioanei României au apelat la serviciile lui Aurelian Roşca, cel care a ajuns, sezonul trecut, cu HCM Baia Mare până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"Ne-am despărţit printr-un acord amiabil, nu a fost o discuţie foarte lungă, Jakob a înteles. Asta este soarta antrenorilor. Din păcate, evoluţia echipei nu a fost ceea pe care ne-am dorit-o şi Jakob a înţeles acest lucru", a explciat Bogdan Vasiliu, şeful secţiei de handbal al lui CSM Bucureşti.

Aurelian Roşca este optimist că poate scoate echipa din conul de umbră în care a intrat şi şi-a propus obiective îndrăzneţe. "Am primit această propunere ca pe o provocare: e o oportunitate de a intra din nou în circuitul Champions League şi cu încredere în jucătoarele noastre, în echipa noastră, că putem să ajungem acolo unde ne este locul", a spus Roşca.

Obiectivele lui CSM Bucureşti pentru acest sezon rămân neschimbate. Roşca are şansa de a deveni primul antrenor român calificat cu o echipă din ţara noastră în Final four-ul Ligii Campionilor, de când întrecerea se dispută în acest format.

Aurelian Roşca are contract cu CSM Bucureşti până în vară.