• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Învinsă la limită de Nantes, echipa cu un buget de 5 milioane de euro, Dinamo a picat pe locul al patrulea în grupa D. Bucureștenii au fost depășiți și de Motor Zaporoje, învingătoare cu 27-23, acasă cu Braga. Campioana României are de recuperat cinci puncte faţă de Nantes şi trei faţă de Beşiktaş, ocupantele celor două poziții care merg în play-off.

”E destul de greu în acest moment, dar indiferent cum ar fi noi trebuie să ne continuăm, dacă se poate spune, experiența noastră în Liga Campionilor, unde suntem pentru prima dată”, a comentat Eliodor Voica.

”Mai sunt ceva meciuri, contează mult și celelalte meciuri din grupă, să vedem dacă ne ajută rezultatele. În primul rând, să ne facem noi jocul și să luăm noi puncte ca să sperăm la ceva”, a spus și Alexandru Asoltanei.

Echipa lui Eliodor Voica îşi poate lua revanşa peste trei săptămâni, chiar în deplasarea cu Nantes. Atmosfera din Sala Dinamo i-a impresionat pe francezi.

”Nu este atât de multă gălăgie la noi acasă, dar sper că fanii noştri au urmărit acest meci şi că îi putem bate în ceea ce priveşte atmosfera. Avem şi noi fani spectaculoşi şi se cântă încontinuu, ca şi aici. Mi-a plăcut mult atmosfera”, a recunoscut Dominik Klein.

”Din păcate ăsta e rezultatul și ne pare rău că n-am reușit să câștigăm meciul ăsta și să-i facem fericiți pe acești minunați suporteri”, a adăugat Asoltanei.

Dinamo are o singură victorie în 5 meciuri, acasă cu Motor Zaporoje.