• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Moment emoţionant la Trofeul Carpaţi, competiţie care se desfăşoara la sfârşitul acestei săptămâni, la Cluj! Aurelia Brădeanu va îmbrăca pentru ultima oară tricoul echipei naţionale.

În vârstă de 37 de ani, handbalista lui CSM Bucureşti are un palmares impresionant. Brădeanu a bifat 17 turnee finale, 273 de meciuri la prima reprezentativă, 685 de goluri şi trei medalii: argint la Campionatul Mondial din 2005, bronz la Europene în 2010 şi bronz, anul trecut, la Mondiale.

"Îmi este greu, dar până la urmă trebuie să ştii să spui stop şi carierei sportive", a comentat Aurelia Brădeanu.

"În numele Federaţiei şi al handbalului românesc, îi mulţumim din suflet şi sunt convins că toţi cei ce iubesc acest minunat sport o să rămână cu ea în minte şi în inimă. Mulţumim, Mica", a spus şi Alexandru Dedu.

Brădeanu a decis să se retragă de la naţională cu doar o săptămână înainte de startul Campionatului European din Suedia.

"Nu se putea prelungi cu încă un turneu final pentru că mai sunt câteva zile. Sunt capabilă. Sunt în stare să fac lucrul ăsta, dar am considerat că pentru mine este suficient. Voi fi alături de fete din faţa televizorului. Dacă se va ivi ocazia, voi fi şi acolo prezentă alături de ele", a adăugat Brădeanu.

Aurelia Brădeanu va continua să joace pentru echipa sa de club, CSM Bucureşti.