• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Încă o victorie pentru CSM Bucureşti în Liga Naţională de handbal. Campioana României a făcut scor în meciul contra Coronei Braşov, 34-25.

CSM Bucureşti a câştigat cel de-al doilea meci al anului din Liga Naţională de handbal, dupa succesul cu Slobozia, şi a învins-o fără emoţii pe Corona Braşov, într-o partidă disputată în sala Rapid.

Ardelencele, cu Dumitru Berbece antrenor principal, după demiterea marianei Târcă, au condus cu 5-4 în prima repriză. Campioana Europei a revenit iar după golul spectaculos al Oanei Manea s-a distanţat la 15-10. Diferenţa s-a menţinut până la pauză, când scorul a fost 19-14.

În partea secundă, echipa lui Aurelian Roşca s-a distanţat chiar şi la 12 goluri, când a condus cu 29-17. CSM Bucureşti - Corona Braşov s-a terminat 34-25, în ultima etapă a turului.

"Un antrenament bun, un joc bun care ne dă speranţe că putem evolua din ce în ce mai bine", a spus Aurelian Roşca, antrenorul lui CSM, completat de Linnea Torstenson: "Antrenament sau nu, orice meci e un meci, nu antrenament. Cred că am jucat ceva mai bine decât în ultima partidă şi asta e important. Mai avem puţin până să ne intrăm în ritm, trebuie să fim mai hotărâte în apărare".

În prima etapă din retur, CSM Bucureşti va juca în deplasare la CSU Galaţi, în direct la Digi Sport 1, duminică, de la ora 15:00. 

Embed: