• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

ÎN DIRET la Digi Sport, CSM Bucureşti s-a impus şi în faţa lui SCM Craiova şi are şase victorii din şase în Liga Florilor. A fost 35-23 pentru "tigroaice", pe care le aşteaptă o nouă deplasare în Liga Campionilor.

CSM Bucureşti a câştigat un nou derby în Liga Florilor şi are punctaj maxim. Campioana României a învins-o în Sala Rapid pe rivala SCM Craiova, într-un meci din etapa a şasea, disputat în devans. "Tigroaicele" au avut un start de meci foarte bun şi au reuşit să-şi treacă în cont un avans de cinci goluri în minutul 15 (8-3).

Oltencele au revenit treptat, iar la pauză gazdele aveau doar două goluri în faţă, 15-13. Echilibrul s-a rupt însă în repriza secundă. Iulia Curea şi Marit Malm Frafjord au înscris câte şase goluri, iar CSM Bucureşti s-a impus cu o diferenţă maximă de 12 goluri, 35-23.

"A fost un meci greu, îmi pare bine că am reușit în a doua repriză să ne desprindem și este foarte bine că au putut să ne pună probleme" a declarat Iulia Curea la finalul partidei.

"Nu a fost uşor pentru noi decât după primele 10-15 minute din repriza a doua. În primele 45 de minute a fost o luptă adevărată" a recunoscut Helle Thomsen, tehnicianul campioanei.

"În primele 40 de minute am jucat relativ bine, cu multe reușite pe atac și apărare, pe fazele rapide ale apărării, pe repliere. În momentul în care am început rotația, din păcate, nu am avut ceea ce trebuia ca să susținem ritmul" a completat Bogdan Burcea, antrenorul de la SCM Craiova.

Pe "tigroaice" le aşteaptă o nouă deplasare europeană. Duminică, vor juca în Danemarca împotriva lui Nykobing, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la 17:50.

Sursa foto: facebook.com/CSMBOfficial