• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

CSM Bucuresti și-a făcut o nouă echipă de staruri și așteaptă cu nerăbdare noul sezon. Campioanele României s-au întărit pe toate posturile și au semnat cu Cristina Neagu, Aneta Udriştioiu, Nathalie Hagman, Sabina Jacobsen, Marit Frafjord și Amanda Kurtovic. Acestea vor fi antrenate de Helle Thomsen, de la care se așteaptă un nou event, dar și o prezență în Final Four-ul Champions League. ”Tigroaicele” au efectuat şedinţa foto şi sunt pregătite să câştige primul trofeu în noua formulă.

”Pentru mine e mai ușor pe teren. Am răbdare cu orice lucru, dar cu pozele stai să vezi dacă e bine, nu e bine. Sincer, nici nu m-am uitat. M-au întrebat: Oana, vrei să vezi? Și am zis, nu, nu”, a spus Oana Manea.

”Mă simt foarte bine la CSM! Încerc să-mi fac treaba cât mai bine, să mă acomodez și să-mi fac loc în echipă”, a spus și Aneta Udriștoiu.

”Visul nostru este să câștigăm toate trofeele, dar suntem conștiente că sunt multe echipe bune, că ne va fi dificil și că trebuie să fim mult mai bune decât în acest moment”, a spus și Helle Thomsen, noul antrenor al handbalistelor de la CSM.

Duminică, CSM Bucuresti și SCM Craiova își vor disputa Supercupa României. În campionat, noua echipă a Cristinei Neagu debutează la Slobozia, miercuri, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.